Robin Hood

Robin Hood

Robin Hood Shifting Riches

Tag ud i Sherwoodskoven og mød den legendariske sagnfigur Robin Hood. Tag på rov hos de rige og giv til de fattige sammen med ham og hans tapre svende (i denne historie er det dog dig der modtager alle de dejlige penge, som Robin Hood får samlet sammen). Det er aldrig lykkedes nogen at bevise om Robin Hood har eksisteret i virkeligheden, men der findes fortællinger om ham og hans heltemodige bedrifter helt tilbage til 1260. Robin Hood Shifting Riches er udviklet af NetENt.

Og lad os så komme i gang.

Grafik og lyd

Robin Hood Shinting Riches har små sjove filmsekvenser der popper ud af spillets symboler, og pompøs musik der lægger stemningen og fornemmelsen af at være med i en stor Robin Hood film. Jeg synes NetENt har lavet et flot og underholdende spil.

Spillets opbygning

Robin Hood Shifting Riches er en slotmaskine  med fem hjul og 20 linjer og 3 rækker. Der er wild-symbol, scatter-symbol, bonus og gratis spin.

Og så har Robin Hood Shifting Riches en ekstra wild-symbol mulighed, der gør spillet endnu mere overraskende. Du har mulighed for at få ganget din gevinst op til 5 gange. Og her er der lige en lille, men meget vigtig detalje. Hjulene skifter plads, der af navnet. Det betyder, at hvis du har fået en symbolrække der gir x antalmønter, vil hjulene med symboler i, flytte ud til højre. Nu er der plads til nye hjul i venstre side af spillet. Hvis der, når de nye hjul kører, kommer symboler frem der kan sættes sammen med dem du allerede har, forøges din gevinst.

  • Hvis hjulene skifter plads en` gang får du din gevinst x2.
  • Skifter de plads to gange får du din gevinst x3.
  • Og skifter de plads tre gange får du din gevinst x5

Du beholder din x5 bonus indtil du ikke længere kan spinne dig til en vinderkombination i symbolerne. På den måde har du ekstra chancer for at få den store gevinst.

Symbolerne, gratis spin og bonus

Wild-symbolet i Robin Hood shifting Riches er selvfølgelig Robin Hood logoet. Wild-symbolet kan erstatte et hvilket som helst andet symbol, du måtte mangle for at lave en vinderkombination. Dog kan det ikke erstatte scatter-symbolerne. Scatter-symbolet er pengesækken.

Når du får en pengesæk, kommer Robin Hood ud bag fra hjulene, og putter en pengesæk i en af dine kister. Hvis du på et tidspunkt har fået 4 pengesække i den samme kiste, vil Robin Hood bære af med kisten. Til gengæld får du 10 gratis spin. Maskinen gemmer automatisk dine optjente pengesække. Så hvis du stopper med at spille, men sørger for at vender tilbage inden for et år, vil du stadig have alle dine pengesække i behold.

Ud over dine gratis spin, udvælger Lille John et ekstra wild-symbol blandt de andre karakterer. Det nye wild-symbol kan på lige fod med Robin Hood logoet, erstatte de andre symboler, så du lettere får vinderkombinationer. Dog kan de ikke erstatte "gratis spin" symbolet. Får de 2 "gratis spin"-symboler på hjul 3,4 eller 5, får du 5 ekstra gratis spin. Hvis du får tre "gratis spin"-symboler på disse hjul, får du 10 gratis spin.

Jackpot og gevinster

Hvis du får 5 Robin Hood symboler, vinder du jackpotten på 1.000 mønter. Den faktor at hjulene bytter plads, og at du forhøjer din bonus pr. flyt, plus det ekstra wild-symbol, øger markant dine chancer for at få en stor gevinst i hus. Så frem med bue og pil, og drag ud og stjæl fra de rige og giv til dig selv .

20 Nov 2017